luni, 27 iulie 2009

Search Engine Optimization and SEO Services

Search Engine Optimization and SEO Services

Un articol despre SEO in general si faptul ca puteti reusi multe online.

sâmbătă, 4 iulie 2009

Inca un Bacalaureat Haotic

In fiecare an parca bacul devine din ce in ce mai ciudat. La anul o sa fie si mai si avand in vedere faptul ca vor sa se dea la trei materii. Acuma nu am detalii dar nici nu prea ma intereseaza. Tot vor fi spagi, tot se vor cumpara note etc etc. Circulau zvonuri ca un punct in plus la matematica te costa 250 euro si unul in plus la romana 100 euro. Asa e in fiecare an. Nu putem elimina in nici un caz coruptia asta. De fapt, nici nu stiu daca sa ii spun coruptie cat un examen national care ar trebui sa reflecte cunostintele elevului si nu o face deloc. M1 anul asta a fost destul de greu. In nici un caz nu erau subiecte de nivel mediu. Toate s-au compensat cu usurinta la alte obiecte. La urma urmei nu prea ai cum sa fii multumit orice ar fi. Bacul la sport iar e plin de controverse dar elevii care iau 10 si nu pot nici macar sa arunce o greutate sau sa reuseasca sa sara o capra tot sunt bucurosi. Am vazut la un liceu cum o domnisoara a trecut prin capra, nu a sarit-o. Oameni care nu nimereau mingea la fotbal si poarta la handbal. De asemenea vedem oameni care nu pot face bine tumbe. Ce au acestia in comun? Nota 10 la sport la bac. Oralele la fel sunt interesante. Of, cata adunare de ciudatenii. Bacul asta a devenit o afacere si nu mai are treaba cu cat si ce stie elevul. Nu arata deloc cunostintele unui viitor student si degeaba se da. Ar trebui introduse examene de admitere obligatorii dar atunci ar fi multi fara facultate in tara. NU prea e ce face. Un BAC haotic.

Ne adapostim De Soare cum Putem

Alaltaieri am fost martorul unei situatii care mi s-a parut foarte comica. Era o caldura infernala si eu vroiam sa intru in banca pentru ca sa ma uit putin la ceva. Cand am intrat am observat ca era foarte multa lume inauntru. Nu parea nimic ciudat dar dupa putin timp am observat si ca o parte din lumea de acolo nu facea nimic legat de banca. Apoi a venit autobuzul (banca este situata exact in statia de autobuz) si deodata s-a golit banca. Oamenii aceia pur si simplu se adaposteau de caldura in aerul conditionat de la banca. Mi s-a parut extrem de comic. Dupa un timp m-am intors si ghiciti ce. Iar erau 2 doamne mai in varsta care faceau acelasi lucru. Se pare ca acest sediu de banca a devenit un popas impotriva soarelui. Partea buna este ca acuma nu mai este asa de mult soare dar partea rea este ca ploua cam mult. Oare acuma se va adaposti lumea de ploaie in acel sediu?

Muzica Zilei - Marduk

Marduk, o formatie de Black Metal care a facut un album despre Vlad Tepes, unul care nu se ducea spre vampiri ci chiar urmarea istoria. Dupa ce am ascultat mult Marduk in ultimele zile tre sa recunosc ca ei imi plac, chiar daca Black Metal-ul nu e chiar printre preferatele mele. Daca vreti sa ascultati melodia legata strict de Vlad Tepes, Dracul va domni din nou in Transilvania, ascultati-o AICI. Acuma eu va propun Wolves, cantata live in Paris.


Onesti - Prima Impresie

Nu am mai postat de mult pe blog dar poate recuperez putin azi. Trebuie sa incep cu o mica vizita pe care am facut-o la Onesti prin mai cu ocazia zilei de nastere a unui prieten. El spunea ca Onesti-ul e un oras care il atrage si ca asta ar vrea sa faca de ziua lui, sa traga o fuga la Onesti. Asta am facut. Lasand la o parte faptul ca era sa avem un accident pe drum, ajuns acolo am inceput brusc sa ma simt linistit. Onesti este un oras atat de linistit (cel putin la o prima impresie). Cel mai mult m-a impresionat parcul de acolo. Este destul de mare dar ce este cu adevarat special este faptul ca este foarte frumos amenajat. Avem un parau micutz care trece prin el si un lac care este diferit de ce e gaseste in Bacau. Bineinteles ca nu este la fel de frumos ca un parc din Bucuresti dar totusi este minunat. Am vazut rate salbatice care se plimbau libere si nederanjate. Pe lac erau nuferi care abia infloreau. Era cu adevarat un loc frumos. Pe langa asta, oamenii vorbeau parca in soapta. Era cu adevarat LINISTE. Noi eram 3 baieti si vorbeam destul de tare ca asa suntem noi. La un moment dat am inceput sa ne simtim ciudat ca se uita lumea la noi. Oricum, Onesti-ul m-a impresionat. Un oras mic dar totusi frumos.