duminică, 1 noiembrie 2009

Si eu cu cine votez?

Ma trezesc dimineata, ma duc sa iau un pachet de tigari, vin inapoi si vad aruncat pe jos un ziar electoral promovat de Traian Basescu. Atunci instant am inceput sa ma gandesc iar: "Eu cu cine votez?" Sunt 100% sigur ca muuuuulti romani au aceeasi intrebare. Cu cine sa votezi cand nimeni nu inspira cu adevarat incredere? Din punctul meu de vedere batalia adevarata se va duce intre Traian Basescu, Crin Antonescu si Mircea Geoana. Avem un individ relativ nou pe scena politica in Crin Antonescu, un om care apare ca o imagine noua, poate perfecta pentru cei ce vor ceva nou si cu o sustinere politica a unui partid ca PNL. Apoi il avem pe Mircea Geoana, promovat de PSD cu un grup de oameni (majoritatea peste o anumita varsta) care oricum il sustin. Apoi il avem be Traian Basescu, promovat de partidul cu cele mai multe mandate in parlament dar care este in inferioritate in fata aliantei celorlalte partide, care oricum va cadea dupa alegeri in cel mai probabil caz.

Din punctul meu de vedere problema a inceput cu acel guvern format din mai multe partide de acu ceva timp. Nu avea cum sa functioneze si era clar ca vor fi probleme. Nah oricum, e dezgustator ce se intampla. Un Basescu care nu renunta si care joaca un joc politic extrem de puternic pe car multi il apreciaza presupun, un "idealist" care se "bate" pentru tara contra unei "aliante" care va cadea in curand.

2 comentarii:

Anonim spunea...

CAND IMI DAI BANII INAPOI ???? SI DC AI FUGIT CU BANII MEI, 400 DE MILIOANE ???? TRIMITE-MI BANII INAPOI !!!!!!

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro