joi, 20 noiembrie 2008

Cum Am Facut $1.000.000 In 1 Luna in Adsense

De cate ori nu ati auzit si vazut diverse dovezi ale unor GURU in ale Adsense-ului? Ati vazut dovezi ca exista click-uri de $16 nu? Ati vazut probabil si liste care dovedesc ca exista anumite liste cu plata aferenta fiecarui keyword nu? Ei bine, de mult timp spun sa nu aveti incredere in tot ce zboara, in special cand e vorba de Google Adsense. Va prezint dovada ca se pot face milioane de dolari intr-o luna cu Adsense si va invit, dupa ce va uitati la clip neaparat, sa cititi si ce voi scrie dupa:

OK! Acuma aveti dovada incontestabila. Va invit mai departe sa vedeti partea a doua a clipului. O puteti viziona dand click AICI (asta pentru ca tipul nu a postat-o pe YouTube). Dupa ce va uitati, reveniti aici si cititi mai departe!

Deci, acuma ce ziceti? Daca nici aceasta dovada nu este suficienta, nu stiu care este! Vreti sa faceti bani prin Google Adsense? Faceti totul cum trebuie si nu credeti toate "Secretele" spuse de acesti GURUs. Informatia exista, este gratuita si nu trebuie sa platiti nimic pentru a o avea. Cheltuieli puteti sa faceti pe memberships la ce trebuie, la site-uri care va ajuta, nu care va vinde informatii false.

marți, 18 noiembrie 2008

Salarii in Romania - Banc

Uitati un banc care l-am primit de la un prieten. Am ras destul de mult dar am fost si trist. Exista o urma de adevar in ce spune acest banc, din nefericire. Tara noastra iubita, Romania:
La oficiul pentru plasarea fortei de munca vine intr-o zi un batranel.
- Dom'ne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala. Ce locuri de munca aveti?
- Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 6 milioane pe luna.
- Prea mult, zice mosul. El e din provincie, vine aici in Bucuresti, da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest.
- Vanzator in piata, 4 milioane pe luna, plus ce mai pica.
- Tot e mult, zice mosul. O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la un milion, un milion jumate n-aveti?
- Ba da, dar pentru salariul asta trebuie studii superioare.
Deci, ce salarii vrem?

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Campanie Electorala pe Internet

Intru eu frumos pe mersultrenurilor.ro si banner mare, lat frumos cu reclama lui Calin Popescu Tariceanu. Mai ma plimb putin asa de curiozitate pe unele site-uri mai cunoscute si vad numerosi alti politicieni care isi fac campanie electorala si pe Internet. Abia acuma imi dau seama ca internetul este de fapt locul perfect pentru campani electorala pentru ca nu exista restrictii. Se poate promova un partid tot timpul anului nu doar in aceasta luna in care oficial ai voie sa pui afise etc etc. Partea interesanta este ca pana nu si-a facut blog Adrian Nastase nu prea folosea nici un parlamentar cu adevarat internetul. La capitolul asta Nastase a cam fost cel car a deschis usile, cum a fost si Adrian Copilul Minune deschizator de usi pentru manele. Dupa ce m-am mai uitat pe alte site-uri mi-am dat seama ca se foloseste pana si Google AdWords pentru a promova aceste site-uri ale politicienilor. Oare cine plateste de fapt pentru reclama cumparata? Probabil tot noi dar oare sunt trecute aceste cumparari in bugetul cheltuielilor de campanie? Ma indoiesc amarnic si daca sunt totusi, oare cum sunt trecute in bilantul contabil? Oricum, dintre toate site-urile posibile, blog-ul lui Urban este tatic la capitolul SPAM. Cred ca am cerut de vreo 3 ori sa ies din newsletter-ul ala si tot primesc o tona de mail-uri zilnic. S-a mai vorbit la greu despre spam-ul lui Urban si asociatii dar nah, nimeni nu face nimic si nimeni nu o sa faca nimic vreodata. Asta e politica din Romania. Multi comenteaza acolo pe blog si il ridica in slavi pe Urban pentru niste chestii care chiar nu au pic de valoare. Campania electorala pe Internet continua!

vineri, 14 noiembrie 2008

Copilaria Noastra vs Copilaria Voastra

Orice ati spune despre acest post, nu imi pasa. Copii de azi sunt mult mai tristi ca noi. Copilaria Noastra vs Copilaria Voastra e un clip pe care probabil l-ati vazut sau auzit. Putini pot sa inteleaga despre ce este vorba pentru ca ce se spune in acest clip ar putea fi considerat ca fiind o parte din istorie. Era mare sarbatoare cand mancam si noi o ciocolata sau cand puteam si noi sa jucam un fotbal in spatale blocului. Ne jucam cu tot ce puteam. Mai stiti de CIC, de suprizele turbo? Cum era cand puteam sa mancam si noi un salam? Cand eram la scoala nici macar nu stiam ce e ala sarut frantuzesc, sau poate sarut. Ati mancat vreodata Bonibon? Stiti cum arata un aparat cu diafilme? Un pickup? Stiti cine e Ivan Turbinca? Ati rosit vreodata cand ati vorbit de sex? Stiti ce insemna a merge intr-o cofetarie? Mai stiti cum se joaca ascunsa? Ati citit vreodata Amintiri din Copilarie? Stiti cum e sa vezi pe strada numai dacii, acum numite vechi? Stiti ce inseamna a fi copil? Intrebarile se pot pune pana maine dimineata! Enjoy the movie!