duminică, 30 septembrie 2007

Cronica Carcotasilor

M-am uitat si eu astazi la o Cronica Carcotasilor ca sa incerc sa inteleg de ce sunt astia asa de populari. Sincer sa fiu, nu am ras deloc. Am ras doar de gafele prezentate dar ei nu mi s-au parut amuzanti absolut deloc, nici macar melodiile din emisiune. Bebelusele iar nu mi se par grozave iar dansul lor mi se pare facut de pe o zi pe alta si plin de improvizatie. Asta ca sa nu mai spun ca atunci cand am fost in Italia m-am uitat pe Canale 5 parca la un moment dat si am dat de Stricia la Notizia si am ramas marcat de cat de mult seamana cu Cronica Carcotasilor. Am stat si am intrebat si am aflat ca acea emisiune a aparut inaintea Cronicii deci as cam indrazni sa spun copie. Oricum, intrebarea este: voua va plac Carcotasii? Poate ar trebui alti prezentatori!

joi, 27 septembrie 2007

Oaie Balaie si VERDE?

Si in Romania se intampla lucruri care par a fi X files dar sunt doar chestii ciudate si explicabile in acelasi timp. Se pare ca oile unui locatar al satului Arsa din Constanta sufereau de o boala numita dermatita alergica sau ceva de genul, oricum nu asta conteaza. Important si hilar e ca acestea au devenit verzi dupa ce au fost tratate de ce sufereau. Se pare ca tratamentul consta in utilizarea pietrei vanete si cum oile tind sa se bage una in alta, s-au inverzit toate. Dr. Grigore Mertoiu a declarat:
"S-au inverzit sarmanele, fusesera identificate cateva si au fost tratate de dermatita, dar tratamentul s-a luat pe lana de la una la alta"
Saracele oite, sufereau ele asemenea cruzime? Hilar eveniment!

miercuri, 26 septembrie 2007

Tag Primit - Ce spune Trailu meu de Sistem

OK, deci hai sa vedem. Tag primit de la In-Cult Blog, tre sa pun o poza cu "trailu de sistem". Eu am cam multe. Pe randul 1 de la stanga la dreapta:
1. Am primit mail
2. Yahoo Messenger
3. System Doctor
4. Java
5. Una dintre retele
6. GTalk
Pe randul 2, tot de la stanga la dreapta:
1. Alta retea
2. Avertisement ca firewall-ul de la Windows e OFF (prefer altele decat ala)
3. Windows Messenger
4. Daemon Tools
5. Volume Taskbar
6. Nod 32
Si acum sa vedem si cum stau cu procesele momentan: 35 procese pe un Intel Pentium 4 la 2.8 GHz si vreo 128 MB Ram liberi din 526, cred.
Dau tag-ul mai departe la U Got Snaped, Vietnam si Dumis

marți, 25 septembrie 2007

Uniforme la scoala, din nou?

OK, tin minte cat de bucuros am fost cand nu a mai trebuit sa mai port uniforma dar nah, se pare ca din nou va trebui purtata uniforma. O ordonanta de minister parca a fost emisa pe 15 septembrie si spune ca toate scolile si liceele trebuie sa aiba un semn distinctiv si implicit este promovata uniforma. Au fost reportaje pe la televizor referitor la unele uniforme, majoritatea la scolile primare, ce costau cam 40-50 Lei. Nu e o suma mare dar totusi sunt familii care se chinuie si asa si tocmai am vorbit cu o eleva de liceu si mi-a spus ca o ajung cam 350 Lei manualele. Hmmmm, deci avem din start vreo 400 lei care trebuie cheltuiti, cam multisor pentru liceu si scoala generala. Oricum, avem scoli si licee cu instalatii sanitare de tot ca@#$ si totusi ne bagam sa obligam parintii sa cumpere uniforme. Nu prea mi se pare cinstit. Oricum, exista si o parte buna in asta, macar putina egalitate va fi promovata intre elevi. Inca un lucru, din cate stiu eu uniformele mai trebuiesc si spalate, deci probabil trebuie cumparate 2 seturi. Din nou bani, bani si iar bani plus n-spe obiecte fara sens la liceu. Eh, Romania noastra iubita se ia putin si dupa strainatate, ordonante similare fiind realitate in unele orase insa nu peste tot e obligatorie uniforma, la noi o sa cam devina. De abia astept sa trag o fuga prin fostul meu liceu sa vad ce uniforma urata a fost propusa si aprobata, probabil cu tenta comunista caci profesorii de pe acolo cam asa au mentalitatea, nu toti, majoritatea covarsitoare.

luni, 24 septembrie 2007

Pata neagra pentru RATB - Din Nou

Ei bine, stateam si ma uitam la televizor din intamplare, la stiri, si am vazut un reportaj interesant. Multi dintre noi au observat ca exista cate trolebuze (linia 69 sunt sigur ca are) care sunt dotate cu camere video. Acum problema! Acestea nu functioneaza. RATB sustine ca politia nu i-a lasat, politia sustine ca nu e adevarat! Oricare ar fi cazul, avem aici cateva mijloace de transport in comun, fiecare constand cam 1 milion lei, care are multe dotari dar nefolosibile. Asta ca sa nu mai mentionam ca pe parcursul verii mureai in autobuze din cauza lipsei de aer conditionat (si nesimtirea altora). Oricum, sunt tare curios daca o sa mearga aceste camere si daca o sa ajute in a micsora numarul furturilor din autobuze, atat de comune in Bucuresti.

duminică, 23 septembrie 2007

YHRI - O Organizatie Ce Merita a fi Cunoscuta

Ati auzit cumva de Youth for Human Rights International (YHRI)? Cu siguranta nu. Ei bine, aceasta este o organizatie non profit cu sediul central in Los Angeles si are ca scop educarea persoanelor cu privire la Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Mai recent organizatia a lansat o serie de 30 de filmulete in care se promoveaza drepturile omului. Peste 130 de milioane de oameni le-au vazut dar noi, ca doar suntem romani, probabil nici nu stim de existenta lor. Va invit sa intrati pe site-ul lor si sa va uitati la filmulete. Macar asa aflam si noi care sunt drepturile noastre, cel putin teoretic.

Andrei Gheorghe si Monica Barladeanu - colegi de film

Se pare ca Andrei Gheorghe si Monica Barladeanu vor juca in acelasi film in curand, unul regizat de un roman stabilit in Franta. Datorita unor clauze din contract, Andrei Gheorghe doar a comfirmat ca va juca dar nu a putut da detalii despre film. Ce s-a aflat insa este ca Monica Barladeanu va avea un rol dificil caci va fi violata si tunsa in una din scene. In schimb, vedeta a facut o miscare interesanta: a cerut ca sa aiba dublura la respectiva parte din film. HMMMM, deci sa intelegem ca daca apare goala in vreo parte a filmului de fapt nu va fi ea ci o dublura. Sunt curios daca Andrei Gheorghe va fi cel care o va viola, ar fi interesant nu? Scuza Monicai pentru a nu juca respectiva scena sta in faptul ca momentan vedeta este imaginea unei linii de produse pentru par. Ar fi chiar tragic sa fie tunsa in acest caz nu? Marea majoritate a cadrelor vor fi filmate in Bucuresti, la Club Bamboo.

Renuntam la servici prin bursa

Comform casei de brokeraj Intercapital Invest, o suma minima pe care ar trebui sa o avem in contul bancar ca sa scapam de o slujba este de 100.000 EURO. O suma si mai comfortabila, cara asigura si securitate in caz ca se intampla ceva cu bursa este de 150.000 - 200.000 EURO. Interesant nu? Se pare ca daca noi strangem atatia bani si ii oferim unor specialisti pentru a investi in bursa pentru noi putem scapa de servici si sa ne bucuram de sume pana la 25.000 EURO pe an. Bineinteles, cine investeste mai mult castiga mai mult dar mie personal mi-ar ajunge 2.000 de EURO pe luna, voua nu?

sâmbătă, 22 septembrie 2007

Din nou status-uri de Messenger

S-a mai adunat o mana de status-uri pe aici prin lista mea. Abia acum ma bucur ca atatia oameni sunt adaugati la mine in lista. Ma distreaza foarte mult statusurile unora. Daca va recunoasteti status-ul, lasati un comment, la unele am comentat si eu putin in dreptul lor:

In apele altcuiva, in ale mele sunt tampiti cu picioarele in ea. - Nashpa sa nu fii in apele tale ca sunt tampiti pe acolo
take a look at my boyfriend, not much of a boyfriend - Cupid's Chokehold e melodia originala, vorbeste de girlfriend dar merge si la boyfriend
cine vrea sa se opereze de apendicita? Va rog, nu vrea sa merg de una singura - Eu nu m-am operat inca dar nici nu intentionez
Si io pe aici....maine la tara - si poimaine la oras probabil nu?
Muncesc....una...alta...futai intr-un camin din Iasi - HMMMMM, tatal neasteptata faza cu futaiul, deci asa muncesti tu ha?
Studiu stiintific, va rog raspundeti...Cati cm are dickul vostru? - La ce intrabari duce curiozitatea
Insereaza-ma pe mine, ma-nserez oricum - :)
Instrainez Tarcoale
Suturi in fund cu bocanci de armata
si gandacii fac sex
Nu ma deranjati ca va fut in gura - era fata
Nu-s la calc - culeg via - revin
Mananc - Nu deranja daca nu e cazul ca iti dau ignore
So My Love is Gone
Vrei sa fii capsunica mea?
cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data - adevarat graieste status-ul asta
Stiu ca sunt prost..dar cand ma uit in jur imi revin
Enervez in rate lunare
Caut curva dotata sa imi ia dracului iubitul - Va dati seama cat am putut sa rad cand am vazut acest status
Where's the sex?
Si eu sunt un om special intr-o carcasa de porc
Voi doar faceti galagie cand dormiti
Fake it, its better - Oare se referea la orgasm?
Lumeeeee, caaaaat teeeeee iubeeeeeesc (dar nu chiar acum)
Dezvirgineaza-ma acum - Status pe bune si da, era fata

Crime Impotriva Umanitatii facute de Google?

OK, deci incep sa cred ca SUA chiar este tara tuturor posibilitatilor. Am vazut cum un senator l-a dat in judecata pe Dumnezeu si acum vedem cum un alt individ, Dylan Stephen Jayne din Pennsylvania, il da in judecata pe magnatul Google cu motivul: crime impotriva umanitatii. OK! Te-ai gandi ca are ceva motive serioase la mijloc dar nu prea. Motivul este numarul lui de securitate sociala. Daca este intors invers si putin mazgalit se poate citi "GOOGLE". Deci, in America, daca mie mi se pare ca in buletin, dupa ce am varsat o cafea pe el (am buletin vechi inca nu l-am schimbat), apare putin vag dar semi vizibil cuvantul "Arnold", as putea sa il dau in judecata pe guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger nu? Trist, domnule, trista tara America!

Stire preluata de pe DigiPedia

vineri, 21 septembrie 2007

Scurt Metraj - I'll Wait for the Next One

Uitati un scurt metraj, gasit be blog-ul Viata de Student, care mi s-a parut superb. E scurt, doar vreo 4 minute dar merita vizionat. Este in franceza dar e subtitrat in engleza. Vizionare placuta:

207 Milioane de Dolari

V-ati intrebat vreodata cum arata 207 milioane de dolari cash, plus niste "maruntis" pe langa? Eu cu siguranta nu dar cand am vazut clipul asta am zis ceva de genul: "DAAAAAAAAMN". Priviti cea mai mare captura de cash in istorie in Mexic, sau toata lumea, nu stiu exact. Oricum, o gramada de dolari:

joi, 20 septembrie 2007

Doua Puncte Parantez

Cu totii cunoastem semnul doua puncte paranteza folosit pe calculatoare. Ei bine, acest simplu smiley face a implinit 25 de ani de cand a fost folosit prima data. Persoana care l-a inventat se numeste Scott Fahlam, un expert IT din Pittsburg. Deci, daca vreti sa dati vina pe cineva pentru existenta acestor smiley-uri, din ce in ce mai multe, mai complicate, si uneori virusate daca le downloadati de unde nu trebuie, tre sa o faceti discutand cu domnul Fahlam. Doua puncte paranteza, doua puncte P. Totul a inceput acum 20 de ani si acum avem scurtaturi pentru smiley-uri ce scot limba, ce imita ingerasi, ce imita o imbratisare, un sarut si multe altele. In site-uri adult avem pana si smiley-uri care imita sexul deci putem sa discutam doar in smiley-uri de acum.

miercuri, 19 septembrie 2007

Hai Sa-l Dam In Judecata Pe Dumnezeu

Se pare (chiar daca stiam de mult) ca nu doar George W. Bush este ciudat cand vine vorba de America si nu este singura persoana aleasa de populatie care nu are ce cauta in functii de conducere, parerea mea. Mai exista si un alt individ, senator, pe nume Ernie Chambers care parca incearca sa il intreaca. Vorbim de SUA, unde Dumnezeu este folosit foarte des de catre politicieni si se face rugaciune inainte de fiecare sesiune a Legislativului. Ernie Chambers va depunde dosar la un tribunal din Nebraska si il va da in judecata pe Dumnezeu pentru ca zeitatea i-a adus amenintari teroriste lui si alegatorilor sai, inspira teama si cauzeaza moarte si distrugere. In mintea lui Chambers, Dumnezeu a cauzat "inundatii teribile, uragane infioratoare si tornade terifiante". E ciudat ca tipul pare ne-religios si totusi crede in existenta lui Dumnezeu, pe care il considera probabil mai degraba Satana. America, tara tuturor posibilitatilor, ca si Romania de altfel.

Melodii Copiate - Simplu la Interval

Simplu a avut un succes incredibil cu melodia "Oficial imi Merge Bine" nu? Bineinteles ca si asta este copiata ca doar e o coincidenta interesanta ca majoritatea melodiilor care au succes il au in spate pe Marius Moga si seamana extrem de mult cu muzica straina, de care majoritatea romanilor nu stiu. Poate sunt compozitori care asculta albume underground de prin strainatate, gasesc ceva bun si baga copiatul si modificatul in actiune. Oficial imi Merge Bine e copiata clar, parerea mea, dupa Snook - Svett Och Tårar, adica melodia asta:

Bineinteles ca s-au facut ceva modificari, un pic stilul schimbat, un pic de break adaugat si asa a rezultat Oficial imi Merge Bine:

Anda Adam risca inchisoarea

Cand esti vedeta iti permiti orice! Cantareata AndaAdam este acum anchetata penal de catre politie datorita faptului ca a fost prinsa conducand un BMW prin Bucuresti fara permis. Cu cateva zile in urma acesta ii fusese suspendat pentru viteza excesiva in Suceava. Se pare ca la inceput, Anda Adam a zis ca nu are permisul la ea. Politia, a facut ce trebuia facut si a verificat, afland ca domnisoara nu avea voie sa conduca. Din acest motiv Anda Adam s-a trezit cu dosar penal si risca inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda? Oare care dintre cele doua pedepse o va primi? Daca eram eu prins asa ar fi trebuit sa imi fac griji serioase, aveam sanse mari sa fac putina inchisoare dar Anda Adam cu siguranta va primi doar amenda, ca doar nah, e vedeta si isi permite sa plateasca o amenda. Oare ce s-ar fi intamplat daca facea si accident? Ar fi scapat si atunci?

Amantul de la Microsoft

Un banc la care am ras ceva timp:

O tipa in pat cu amantul. Tocmai cand erau in plina actiune, un zgomot de cheie rasucita in broasca ii face sa inghete. Cum se stie, in apartamentele moderne patul e direct pe podea (nu e loc sub el), dulap nu exista, doar suport pentru haine, nici balcon... In plus ea locuieste la etajul 13! Fara pic de teama, tipa ii spune:
- Ramai calm, absolut imobil si nu spune nimic!
Sotul:
- Surpriza, darling! Am luat un avion mai devreme si am terminat mai repede. Asa ca am venit imediat acasa.
Cand vede tipul gol in camera, intreaba:
- Cine e asta?!!
Tipa:
- Tocmai ce mi-a fost livrat, imagineaza-ti. E sclavul meu sexual robotizat, sistem de operare Microsoft. De altfel aduce un pic cu Bill Gates, nu gasesti? Tu esti mereu plecat, sedinte, voiaje... stiu eu ce faci tu cand esti singur in camera ta de hotel? E ca un vibrator, dar mai mare. N-ai vrea, totusi, sa te insel cu vecinul sau instalatorul, nu??
Sotul:
- Ok, lasa asta! Hai repede, n-ai nevoie de el ca am un chef animalic!!
Tipa, care tocmai ce terminase o partida buna:
- Nu draga, am o migrena...
El:
- La naiba! Mereu la fel! Bine, fi draguta si mergi la bucatarie sa-mi faci o omleta, ok?
- Ok!
Sotul priveste robotul si nemaiputand de dorinta isi spune:
"Ce e bun pentru ea e bun si pentru mine..." si se arunca asupra "robotului" cu pantalonii in vine. In momentul ala, amantul zice cu o voce metalica:
- Eroare-sistem! In-tra-re re-zer-va-ta USB. Robot de rahat!!!
Nebun de furie sotul il ridica pe umar si o ia spre fereastra sa il arunce. Amantul raspunde:
- rg reinitializat, incercati iar!

marți, 18 septembrie 2007

Barbatul Perfect

Tocmai am primit un link de la cineva care se numea "Portretul lui Mr. Right". Total neinteresat am zis ca nu maintereseaza asa ceva ca dup-aia sa imi spuna sa ma uit ca e "facut la mist". M-am uitat si m-am amuzat. Deci ce vor femeile de la barbati? Totul variaza in functie de varsta femeii, dupa cum puteti vedea in lista de AICI

Belgia la vanzare pe Internet

Este deja a doua oara cand se intampla acest eveniment dar prima data nu a fost destul de amuzant ca sa afle lumea. Ei bine, un jurnalist belgian a scos la licitatie pe eBay tara lui, Belgia, pornind de la enorma suma de 1 euro. Dupa 26 de oferte deja s-a ajuns la 10 milioane de euro, totusi putin avand in vedere ca tara are datorii externe de vreo 300 milioane euro daca tin eu bine minte. Oricum, aceasta stire m-a facut sa ma gandesc la Romania bineinteles. Acum avem si noi din nou o echipa in liga campionilor si certurile in politica sunt la ordinea zilei de mult timp asa ca sunt putin irelevante. Daca Belgia a obtinut 10 milioane euro la licitatia asta facuta doar pentru amuzament, oare tara noastra cat ar obtine? In ritmul asta cred ca Tiriac ar putea sa o cumpere toata rapid, avand in vedere ca tocmai si-a luat un avion ultimul racnet.

luni, 17 septembrie 2007

Raspuns la Nu Downloadati Filme

Am publicat acu putin timp videoclipul din IT Crowd cu reclama anti piraterie transformata in comedie violenta :) Am gasit din intamplare si un raspuns la videoclipurile cu piraterie cele oficiale. Mi s-a parut amuzant. Trebuie urmarit in exact dupa sau inainte de cel cu "Nu Downloadati Filme"

A Inceput Scoala

Gata, s-a terminat vacanta, a inceput scoala si e timpul ca toti sa se apuce din nou de invatat. De ar fi asa ar fi chiar interesant in schimb astazi in mai toate scolile nu s-au inceput orele si se stie prea bine ca primele 2 saptamani cel putin sunt, cum ar spune majoritatea elevilor de liceu de sex masculin, "labareala". Oricum, incepe un nou scolar, se vor umple din nou barurile de pe langa licee, salile de jocuri pe playstation de pe langa scoli, elevii vor incepe iar sa faca sport prin chiulul de la ore si teatru in piese dramatice prin lucrari de control, ascultari si conflicte cu profesori considerati mai mult sau mai putin idioti. Cam asa vedeam scoala si cam asa o vede multa lume care este la liceu dar chiar imi e dor de zilele alea. Lipsa de responsabilitate majora, chiul cu prietenii, razii prin baruri si fuga de pe la teze. Cele 10 ore de sport pe saptamana pe care le faceam cand chiuleam insa imi prindeau bine atunci, eram mai slab si mai rapid. Bine macar ca alcoolul in timpul orelor este doar optional dar e amuzant sa vezi cate un elev beat mort la o ora din cand in cand. Distractia a inceput iar, un nou an scolar. Tre sa vad pe la ce liceu ma lipesc si eu ca sa vad inca niste petreceri.

PS: Caricatura e luata de pe Vidu.Ro - Destul de amuzant site-ul, multe caricaturi haioase, ca si aceasta, care chiar am apreciat-o, scumpu tatii!

Budai Beer - Partea a Doua

Dupa succesul cu clipul Budai Beer - Varianta romaneasca la Wasuup (pe care o puteti vedea AICI) urmeaza si partea a doua. Enjoy:

Preluat de pe 2Creative

duminică, 16 septembrie 2007

UFC 2009 Trailer

E clar, tre sa strang bani sa imi iau PS3 sau XBOX 360 ceva. Acesta este un trailer pentru un joc cu batai care pare incredibil. Daca e chiar asa jocul e clar ca trebuie interzis minorilor. Violenta dusa la un alt nivel prin UFC 2009. Uitati-va la trailer dar atentie, violenta in videoclip:

UFC 2009 E3 2007 TRAILER - The most amazing videos are a click away

Singurele ATV-uri Made in Europe vor fi Made in Romania?

Uitati ceva ce nu se vede in fiecare zi! Nu exista fabrica de ATV-uri in Europa dar este foarte posibil ca incepand de anul viitor sa se deschida aceasta, chiar in Romania, probabil la Giurgiu. OK, am exagerat si eu putin, Firma Polaris, producatoare cu sediul principal in SUA, a decis sa deschida singura unitate de productie din Europa in tarisoara noastra ignorata de multi. Locatia Giurgiu a fost aleasa datorita accesului la portul Constantei, Polaris dorind sa poata servii si pietele din Bulgaria, Kosovo, Serbia si Croatia prin fabrica din Romania. Un anunt oficial este asteptat undeva la sfarsitul lunii Octombrie.

Apropo, ca informatii suplimentare in caz ca nu stiati, si probabil nu stiati: Polaris este al doilea producator de ATV-uri din lume, clasat dupa importanta. Mai rar se vede asa o investitie interesanta in Romania, o investitie de numai 50 milioane de dolari :)

vineri, 14 septembrie 2007

Inca o tura de statusuri

Yahoo messenger, the final status frontier. Uitati cateva statusuri de la oameni din lista mea. Daca va recunoasteti holla at me:
  • Vreau sa ii multumesc jointului meu caci fara el nu as fi ajuns atat de sus
  • Sunt perfect sanatoasa... mi-au spus vocile
  • Pot face din orice, cel putin un ce
  • Degeaba
  • Frec menta, mai sunt doritori?....ce plictiseala plictisita
  • Ma gadil
  • Thinking about how to throw myself out the window
  • Sunt oameni ce zambesc doar in albumul foto
  • Live Life....Get Paid....Get Laid
  • Care Dormiti Mai?
  • Nu am vazut niciodata o statuie de ceara care sa semene cu un om dar am vazut oameni care seamana cu statui de ceara
  • Status Cretin
  • Europa sa se pregateasca....Urmeaza asaltul rromilor
  • Cu inima in service deocamdata

Nikita - Fata cu Muschi de Flacau

OK, nu stiu daca Pro TV sau ACASA TV, cine o fi facut reportajul asta, au vrut sa rada de Nikita sau chiar vorbeau serios. Oricum, rezultatul este o comedie pe cinste care m-a amuzat enorm. Vizionati filmul AICI si spuneti-mi zi mie daca Nikita e vedeta sau nu! Eu sustin ca NU!

Adrian Mutu - Noul Dracula al Romaniei

Conform cotidianului "Berliner Kurier", Adrian Mutu este cel mai periculos roman de la Dracula incoace. OK, lasam la o parte faptele legate de fictiune realitate in cazul Dracula dar e foarte hilara comparatia. De asemenea, cotidianul il considera pe atacantul Fiorentinei ca fiind urmasul lui Gheorghe Hagi, Maradona din Carpati.

Se pare ca germanii sunt fani ai romanilor la capitolul fotbal. Cred si eu atata vreme cat echipele de club ale Romaniei sunt clasate mai sus decat cele ale Germaniei. E adevarat, fotbalul romanesc a crescut extraordinar de mult si acum avem echipa in grupele Ligii Campionilor, din nou. Dar de aici pana la a il numi pe Adrian Mutu un Dracula al Romaniei este putin exagerat. Bineinteles ca victoria Germaniei impotriva Romaniei accentueaza ridicarea in slavi a echipei reprezentative a tarii noastre. Cu cat oamenii privesc ca fiind mai buna aceasta echipa cu atat mai multa incredere revine nationalei care a invins-o. Oricum, daca il mai vedeti pe Mutu pe undeva, aveti grija, poate va suge sangele.

joi, 13 septembrie 2007

Doua Puncte Paranteza Paranteza

OK, un videoclip dedicat celor care il pot aprecia. Se refera la lumea de pe yahoo messenger si din spatele calculatorului in general. Pe mine m-a facut sa rad foarte mult. Enjoy!

Microsoft Office costa 60 dolari dar nu pentru noi

Ca de obicei, nici daca vrem nu ne putem permite sa intram in legalitate la capitolul software. Uitati ce oferta are Office acum: $60 pentru studenti si e tot pachetul, adica tot de la Word la Excel si cu licenta. La cursul zilei asta vine 143 RON, mai putin decat costul pachetelor de tigari pe care le cumpar intr-o luna. Toate bune si frumoase, chiar ma bucuram cand am vazut asta pentru ca nah, folosesc foarte mult Office si atunci mi se pare normal sa il cumpar cu licenta in loc sa folosesc Open Office (*cough - v-ati prins voi de ce). Aceasta varianta de 60 de dolari este prezenta doar pentru studentii care traiesc in Marea Britanie (pisica sa iti iei, aaaa, am uitat, tu ai deja), USA, Canada, Spania, Italia, Franta si in nici un caz Romania. Trist, si noi suntem studenti si folosim mai mult ca ei Microsoft Office. Oare nu s-ar cumpara Office-ul in Romania daca ar costa doar 60 dolari? Eh, probabil ca nu!

Vista Piratat? Te-a prins, se schimba foaia!

In trecut Microsoft traia cu mentalitatea: "Daca tot este piratat macar sa fie piratat al nostru". Din acest motiv nu prea se facea caz de un Windows piratat. Ei bine, acuma se pare ca foaia s-a schimbat cu Vista prin adaugarea unei functii care mi s-a parut foarte interesanta. Daca cumva se detecteaza un serial invalid Windows Vista intra intr-un mod special in care ai 30 de zile la dispozitie ca sa adaugi un serial bun. Daca nu faci asta, dupa 30 de zile Vista intra in "non genuine" mode. Adica nu mai ai start menu, ai background negru, nu mai ai task bar si nu poti sa folosesti decat Internet Explorer, si asta doar pentru 1 ora, atat. E o chestie noua care mi-a placut. Cu siguranta nu va fi o problema sa obtii o varianta piratata de Windows Vista dar totusi, ideea Microsoft mi-a placut.

Ca sa vedeti tot explicat vizionati filmul de AICI

miercuri, 12 septembrie 2007

Razboiul Messenger-ului

Acum este oficial. Practic am pe calculator toate messenger-ele principale. Am 5, sa imi spuneti daca imi lipseste vreo unul: Yahoo Messenger, MSN Messenger, ICQ, Skype si GTalk. Dintre toate preferatul meu ramane tot Yahoo Messenger, este si cel mai utilizat in Romania si e si foarte comod. Pe locul 2 as putea spune ca a urcat GTalk-ul, chiar daca il am de maxim 4 zile. E foarte foarte comod, singura problema pe care o am cu el este ca nu ma anunta cand intra cineva online, dar in rest e super simplu si rapid. In plus consuma extrem de putine resurse si ocupa foarte putin loc pe calculator. Pe locul 3 as putea zice ca este ICQ, deoarece il folosesc ca sa iau legatura cu unii straini si e destul de bun. Are niste smileys foarte foarte haioase. Un loc 4 l-as atribui Skype-ului datorita calitatii audio. E singurul avantaj pe care il are, fiind destul de incarcat si la o prima instalare majoritatea se uita ciudat la el. Ultimul loc, MSN, din nefericire pentru Microsoft. MSN-ul chiar nu imi place de nici o culoare plus ca acum id-urile de Windows Live (cum e si mail-ul de hotmail) pot fi adaugate si in lista de Yahoo Messenger. Voi ce folositi la capitolul messenger?

luni, 10 septembrie 2007

Melodii Copiate - Mc Hammer la Interval

Cu totii stiti melodia lui MC Hammer - U Can't Touch This, nu-i asa? Stiati ca e doar o copie? Originala ii apartine lui Rick James si se numeste Super Freak. Melodia aceasta este clasata pe locul 477 in topul celor 500 cele mai bune melodii compuse vreodata, top realizat de Rolling Stone Magazine. Uitati varianta MC Hammer:

Si uitati si originalul, cel al lui Rick James:


Oricum, sunt reusite amandoua, nu am ce comenta decat ca sunt cam identice. Oricum, cel mai bine ar fi sa folosim urmatorul mix intre cele doua, asta chiar suna cel mai bine:

Nu Downloadati Filme

OK, poate ati vazut reclamele impotriva pirateriei, de obicei la inceputul fiecarui DVD cumparat original, asta daca ati cumparat vreodata vreun DVD original. Ei bine, a venit timpul si sa radem de ele. Nu stiu de unde este aceasta reclama, este clar facuta, cum spune romanul, la misto pentru a amuza lumea. Pe mine m-a amuzat la culme. Vizionare placuta:

duminică, 9 septembrie 2007

Melodii Copiate - TNT la Interval

OK, nu e chiar foarte foarte copiat, doar riff-ul de chitara la cat mi-am dat eu seama la prima ascultare. Vorbesc de melodia de la TNT - "Strada Mea" care seamana foarte mult cu Dire Straits - "Money for Nothing". Hai sa ascultam pe cea straina mai intai pentru ca pur si simplu imi place mai mult.

Si acum cea de la TNT:

Folosirea IMG Tool in GTA San Andreas si Importarea de Mod-uri

Dupa ce am postat faza cu modul de Superman in GTA San Andreas am vazut ca nu se stie sa se foloseasca IMG TOOL - important pentru astfel de moduri. Nici eu nu stiu, de fapt nu am nici cea mai mica legatura cu jocul asta. Mie mi-a placut faza cu Superman si atat. Pentru cei care totusi sunt interesati uitati un videoclip care explica ce si cum intr-un mod hilar chiar:

Ce Cauta Lumea pe Net si ce Gaseste Aici?

Uitandu-ma si eu la ce a cautat lumea pe google de a ajuns pe aceasta pagina am vazut unele cuvinte cheie interesante. Hai sa vedem cum a ajuns lumea pe aici. Voi scrie cuvintele cautate si post-ul la care s-a ajuns.

"Catalin Botezatu Homosexual" - avem asta AICI
"Laura Andresan Dansand la Bara" - Nu avem chiar asta dar ceva similar pentru Grasu XXXL AICI
"Paul Potts" - Mandru ca avem un videoclip legat de el AICI
"Poze Porno Alina Plugaru" - Asta nu avem dar avem un tip de 31 de ani care vrea sa isi piarda virginitatea cu ea AICI
"Videoclipuri Porno" - Nu, asta nu gasiti
"Mititei Tari" - Hmmm, mititei tari pe un blog?
"Orase mari din Romania?" - Exista asa ceva?
"10 Motive sa NU te lasi de Fumat" - Da, asta se gaseste AICI
"Sex si vedete" - Despre vedete se gaseste dar sexul e doar voluntar
"Tricou Pink Floyd" - Nu se gaseste in Romania decat daca iti faci tu sau comanzi din strainatate
"Cine Canta Jaga Jaga?" - Cui ii pasa, oricum e copiata, detalii AICI
"Manele Copiate" - 90% spune ceva?
"Dezvirginare Video" - No Comment, mai bine nu
"Manele Copiate dupa Melodii Grecesti" - am ajuns la 70%
"Copii care fac sex" - esti putin cam mult bolnav
"Discoteca White Horse Costinesti" - Ai o problema daca o consideri discoteca. Cateva detalii despre White Horse anul asta AICI
"Nicoleta Luciu Dezvirginata" - Pe bune? Eu eram sigur ca e virgina la cum arata

Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele cheie puse in Google care au dus la acest blog. Cele mai ciudate le-am lasat la o parte. Am vrut doar sa ma distrez putin postand o zecime dintre ele.

Subiect de Examen - Clasa V

OK, deci navigand pe internet astazi am gasit articolul asta pe PCNews:

"User-ul Gigel Asudatu a cunoscut-o pe chat pe Lenuta, o tanara de 16 ani, si a rugat-o sa-i trimita poza.
Deoarece Lenuta nu cunoaste alte formaturi, in afara de .bmp, poza ei are 15 MB. Gigel are conexiune la Estel de 128 kb (real 28 kb), conexiune care se intrerupe la fiecare 10 min. Apoi reconectarea dureaza 6 ore de cand se suna la serviciul tehnic. Cunoscând faptul că Gigel are acces la computer doar 4 ore pe zi deoarece in restul zilei tatal lui vizioneaza filme porno întrebarea este “câţi ani va avea Lenuta cand in sfarsit Gigel ii va descarca poza”?"

No Comment!
Sursa - PC NEWS - Subiect de examen

sâmbătă, 8 septembrie 2007

Statusuri de mess hilare

Daca tot lumea cauta atat de mult statusuri de messenger (de parca singur nu ai putea sa iti pui unul) am cautat putin si eu si astea mi s-au parut mai hilare:
"nu va deranjati sa ma deranjati"
"nu ma intreupeti din partida de sex rog"
"ma uit la film. daca nu esti fata sau presedinte, DNFD!!!" - Tare
"Inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapida" - E bun de status sa arati lumii ca nu esti inteligent
"Nu sunt complet inutila....cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii." - Si eu, si eu
"Dragostea se naste in priviri, creste pe buze si moare in lacrimi” - Deep dar foarte adevarat
"invisible to everyone" - Surprinzator acest status de yahoo merge mai bine decat cel cu popularul DNFD
"invisible. only stupid people can see me" - ROFL
"Nu`mi da`ti sfaturi stiu sa gresesc si singura"
"Caut tanar sa intoarca partiturile unei pianiste"
"sunt plecat cu pluta la păscut"
"I started out with nothing... and I still have most of it!"
"pierdut pe undeva prin frigider...,al meu...sau al vecinilor"
"Jigneste-ma pentru a-mi da forta de a te ucide" - Daca era "a ma ucide" incepeam sa ma gandesc la emo iar
"fac baitza....DNFD.....care vrea sa faca baitza cu mine?=)))))" - Status de fata?
"œ dÞÆå¿.b¬DÀ൤jœM• YU’j -À •¬óĐ‹ æÊ}SD°" - Nu, nu inseamna nimic dar cred ca e amuzant sa vezi altii cum se chinuie sa dea copy paste din status si sa caute in word sa vada ce inseamna
"am descoperit ca sunt gay pasiv. daca esti activ si bine dotat, cauta-ma" - OOOOOOKKKKKKK, TRIST
"scriu la info" - Avea profa de info in lista de messenger
"fat kids are hard to kidnap"

ETC. ETC. Cred ca o sa mai revin cu o serie peste cateva zile, m-am saturat de citit statusuri de mess, am lucruri mai importante de facut.

Gigi Becali se Apuca de Cantat

Da, e adevarat, gigelul se apuca de cantat colinde si muzica religioasa! Se pare ca astazi, fondatorul Stelei a batut palma cu Radu Baron, directorul casei de discuri RBA! Ba mai mult...Becali a declarat:
"Sunt sigur ca albumul va avea mare succes pentru ca am o voce foarte buna. Am mostenit-o de la bunicul meu, tatal mamei mele, care a cantat cantonete in italiana, la Boston. Eu am muzica in sange, asa ca nu va fi nevoie sa iau nici un fel de lectii. Am ureche muzicala si un timbru puternic. Cu vocea mea, o sa vand de rup si sunt convins ca voi face bani buni si din muzica. Pe de alta parte, vreau sa readuc poporul roman la credinta in Dumnezeu."

...Oare ce l-o fi apucat sa se dea cu cele religioase...sa fie atat de fericit ca a castigat Steaua incat vrea sa faca ceva pt cel de sus?:))..mi se pare hilar...insa asta nu e tot, respectabilul domn vrea sa doneze jumatate din banii obtinuti din vanzari copiilor handicapati si azilurilor de batrani..si ca sa mai plusez putin, el va scoate un videoclip si a i-a fost propus sa cante impreuna cu trupa Hora! Like what the....ce e cu el...voi ce parere aveti? HILAAAAAAARRRR - No Comment la declaratia lui, puteti si singuri sa comentati!

vineri, 7 septembrie 2007

Scandalul iPhone

Apple tocmai si-a lansat noua linie de iPod, un iPod Nano modificat si inca un aparat nou pe nume iShuffle. Aceasta lansare a avut o problema neasteptata in sensul ca a adus cu sine si o ieftinere a iPhone-ului de $200. Modelel de 4GB au fost retrase si vor fi vandute pana stocul se va termina iar pe piata va ramane doar iPhone-ul de 8GB, ce poate fi cumparat pentru 399 dolari in loc de pretul initial de la lansare de acum 10 saptamani, 599 dolari. Aceasta ieftinire a venit ca un soc pentru cei care si-au cumparat deja noul telefon mobil despre care vorbeste toata lumea si pe buna dreptate. Tim Byers, un cunoscut analist a declarat:
"Persoanele care au cumparat iPhone-ul cu saptamani sau poate luni in urma sigur sunt deranjati de ieftinire. De acum se vor gandi de doua ori sa fie primii care cumpara produse noi Apple. Suna putin a disperare si acest fapt nu coincide cu politica Apple."
Cu toate ca sunt oameni nervosi trebuie sa consideram si faptul ca vor fi si oameni foarte bucurosi. Noul pret de 399 dolari este mult mai acceptabil si analistii considera ca vor fi mai multe vanzari ale telefonului mobil. Aceasta miscare este una cu 2 taisuri dar se prea poate ca sa aiba un rezultat bun pentru firma. Nu se stie inca impactul cauzat de anunt. Singurul lucru care s-a schimbat momentan vine de la bursa, unde actiunile Apple au scazut cu mai mult de 5%. Pe viitor probabil vor creste dar e ciudat motivul pentru care compania a decis ieftinirea asa rapid dupa lansarea oficiala.


joi, 6 septembrie 2007

The Condemned Review


Probabil nu exista fan WWE care sa nu fi vazut inca filmul The Condemned lansat de WWE Films. Il avem in rol principal pe "Stone Cold" Steve Austin, unul dintre cei mai populari wrestleri. Acest film apare dupa inca doua lansate de WWE Films: "The Marine" (cu John Cena) si "See No Evil" (cu Kane). Le-am vazut pe amandoua dar nu mi-au placut prea mult. The Marine era chiar atat de exagerat incat mi se parea o comedie pura. See No Evil era prea exagerat din punct de vedere al povestii dar nah, mi s-a parut mai acceptabil ca The Marine.

The Condemned porneste pe ideea clasica de reality show in care 10 indivizi intra unul iese (bineinteles dupa ce toti ceilalti trebuie sa moara). In acest caz avem 10 condamnati la moarte, castigatorul fiind eliberat. Bineinteles ca unul dintre ei nu e baiat rau chiar daca are 14 ani de antrenament in armata americana. Acel cineva este, bineinteles, Steve Austin, care nu vrea sa se lupte sau sa atace dar datorita violentei unuia dintre participanti o face oricum si o face foarte bine. Austin aproape moare (de fapt e dat drept mort) de vreo 2-3 ori in film. De fiecare data se schimba putin povestea si sfarsitul, chiar daca e 80% previzibil, este cat de cat diferit ca de obicei. Filmul e cel mai bun lansat de WWE Films pana acuma si unul din filmele de actiune la care am putut sa ma uit, dintre cele mai noi. Nu a fost o pierdere de timp urmarirea acestui film.

miercuri, 5 septembrie 2007

Sunteti EMO?

Am primit un link pe YouTube care e mult prea tare si am ras cu lacrimi. Se numeste "I Must Be EMO". Va invit sa il urmariti dar atentie! Daca nu stiti ce inseamna EMO degeaba va uitati:

marți, 4 septembrie 2007

Nu mai exista marunt

De vreo 2 saptamani de fiecare data cand ma duc pe la magazine nu mai exista marunt. Ma tot trezesc cu gume sau bomboane rest. Nu ma deranjeaza, guma e mereu utila chiar daca nu am cu cine sa do za french kissing acum dar nah e buna si folositoare oricum. Bomboanele sunt cu doua taisuri: ori sunt foarte bune ori oribile! De asta am ales sa renunt la acest joc de noroc si le dau la prima persoana cunoscuta pe care o intalnesc.

Revenind la subiectul pe care l-am abordat acuma tre sa recunosc ca mi se pare foarte ciudat. Nu se mai gasesc monede de 10 bani si alea de 50 de bani devin din ce in ce mai rare. Cat am fost la Brasov o saptamana, era in caminul unde am fost cazat un automat de cafea care functiona doar pe baza de monede in valoare de 50 si 10 bani. Nu va imaginati cat de greu gaseam ceva ca sa pot sa imi iau o cafea de 70 de bani dimineata si seara. Dispare maruntul si intrebarea este: unde?

Reclama la iPhone

O reclama tipic americana as putea spune, dar una care chiar mi-a placut. Nu stiu de ce, nu e chiar geniala dar mi-a placut:

Cine inseala mai mult si mai bine?

Intr-o seara pe B1 TV, in "Trenul Vietii", emisunea Lianei Stanciu, s-a discutat tema: "Cine inseala mai mult, femeia sau barbatul?". Pentru ca aceasta emisiune este facuta in Romania si pentru ca nimeni nu se gandeste la chestii elementare in unele momente, invitatii la emisiune erau toti de sex feminin. Sase femei! Deci de la inceput era clar ca rezultatul acestei teme va fi ca barbatul inseala mai mult, dupa care s-a continuat cu variatiuni pe aceasta tema. Acum hai sa mai facem o emisiune, doar cu invitati de sex feminin bineinteles, in care sa dezbatem daca barbatii sunt porci, sau cum a spus Simona Tache intr-un articol din Cotidianul (Ca de acolo am preluat stirea), sa strangem barbati sa discutam daca femeile sunt sau nu tarfe.

Parerea mea este ca majoritatea persoanelor aflate intr-un cuplu sau casatorie mai devreme sau mai tarziu isi vor insela partenerul. Sunt si exceptii bineinteles la acest lucru. Sunt si persoane care nu au inselat si nu vor insela. E adevarat ca barbatul inseala mai mult dar in acelasi timp femeia inseala mai bine. Parerea mea!

duminică, 2 septembrie 2007

Cand Decodezi prost un iPhone


Stiti cuvintele alea care apar la WWE in anumite promo-uri: "Do Not Try This at Home!"? Cama sta s-a intamplat si cu acest iPhone. Ideea este foarte, foarte simpla: daca nu va pricepeti renuntati inainte sa incepeti sau iPhone-ul vostru s-ar putea sa faca BOOM.

Poza luata de pe DigiPedia.

Cel mai bun banc din lume

Publicul a decis! Cel mai tare banc din lume este urmatorul:

Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare.
- Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor.
La care operatorul raspunde:
- Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort.
Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice:
- Ok, si acum ce sa fac?

Americanii considera cel mai tare banc ca fiind:

Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune.
Prietenul sau zice:
- Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata. Esti un om absolut nemaipomenit.
Iar celalalt raspunde:
- Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani

Englezii prefera urmatorul banc:

O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz.
Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urat copil pe care l-am vazut vreodata.
Femeia se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta.

Bancuri preluate de pe Alexiuss.Com

Wasuuup? Varianta Romaneasca - Indubitabil

Cateodata mai vad si pe YouTube cate ceva comic in limba romana. Uitati o parodie la "Wasuuuup?" (toti stiu asta) in varianta romaneasca ("Ce faaaaaaaci?"), conceput ca o reclama pentru Budai Beer - Indubitabil:

sâmbătă, 1 septembrie 2007

Drogurile o urmaresc si la dezintoxicare

Tanara actrita de 21 de ani, Lindsay Lohan a fost internata la dezintoxicare pentru a 3-a oara in acest an in urma efectuarii unui test antidrog care a iesit pozitiv. Tanara a fost dusa cu forta in biroul directorului clinicii in care se afla pentru a face acest test. Dupa spusele unor surse nedezvaluite, starleta a mai avut probleme in aceasta clinica, ea fiind surprinsa facand sex cu unul din pacienti in toaleta si a refuzat sa paticipe la treburile menajere. Abia scapata de inchisoare in urma conducerii sub influenta drogurilor, Lindsay risca din nou sa ajunga pe mainile politistilor daca va continua sa consume substante ilegale! La 21 de ani sa fii dependenta de droguri este tragic. Se pare ca faima i s-a urcat la cap si alta modalitate de a iesi in evidenta nu a gasit decat sa fie prietena controversatei Paris Hilton si sa consume droguri impreuna cu alcool! Pur si simplu…trist!

Stiati Ca?

Articolul asta va fi bazat pe expresia”stiati ca”…mai pe scurt va voi prezenta unele curiozitati la care probabil nu v-ati fi gandit vre-o data! Spre exemplu: stiati ca in urma unui studiu facut de National Geografic, in maxim 50 de ani oamenii cu parul roscat vor deveni o raritatate? Acesta consecinta este urmata datorita casatoriilor mixte! Copilul unui roscat si al unui brunet va avea culoare parului intre acestia 2, astfel pierzandu-se gena “parului portocaliu”!

Stiati ca pofta de mancare nesanatoasa este ereditara? Ei bine, in urma unui studiu facut pe hamsteri s-a dovedit ca daca mama era hranita cu cipsuri, biscuiti si dulciuri, urmasii lor erau predispusi spre acelasi mod de hranire! (acum stau si ma intreb de ce suntem mereu comparati cu animalele)

O alta curiozitate care mi-a atras atentia este faptul ca din cauza incalzirii globale oamenii de stiinta au inceput sa studieze mai mult efectele acestora, ba chiar mai mult, ei au topit niste bucati de gheatza din Antarctica vechi de milioane de ani pentru a readuce la viata niste bacterii si microorganisme! Acestea, in functie de vechimea lor se dezvoltau mai repede (isi dublau marimea de 7 ori p zi) sau mai incet (isi dublau marimea in 30 d zile)! Ei doresc sa faca colonii de microbi insa acestia afirma ca nu prezinta nici un pericol pentru specia noastra! (sa dezghete cativa dinozauri si sa ii creasca in colonii…ca doar ce ne pot face?)

Si ca o ultima curiozitate care va va da de exersat sau cel putin de meditat este faptul ca mintea sau creierul uman ne poate sterge amintirile neplacute! Conform unui studiu american, oamenii pot fi invatati sa uite anumite amintiri neplacute! Programul consta in memorarea a 40 de imagini care contineau un chip emotional neutru si le era atribuita o scena perturbanta! Ei au fost supusi unui exercitiu, li se aratau acele imagini pt a vedea daca au retinut scenele perturbante sau nu!..like uau…zici ca esti in MIB…acum intrebarea e..cati oameni ar fi dispusi sa urmeze programul asta?

Ai Grija la Farmacie

Un tip merge la farmacie:
- Dati-mi si mie un prezervativ ca merg la prietena mea si o comit in seara asta ca e buna rau...De fapt dati-mi doua ca are o mama...au..si pe aia o ard..Ba nu dati-mi 3 ca are si o sora auu auuu.
Ii da farmacistul prezervativele, merge asta acasa la aia, se aseaza toti la masa, vine si tatal se pune in capul mesei si se pun toti sa faca rugaciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi facea rugaciunea la care prietena lui ii sopteste:
- Vai dragule ,dar nu stiam ca esti asa de credincios.
La care el:
- Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist