duminică, 5 august 2007

Primele impresii de la concertul Uriah Heep

Am vorbit noaptea trecuta inainte de a ma culca cu cativa Timisoreni care au fost in Piata Unirii ca sa asiste la concertul Uriah Heep. Cativa au fost chiar in primul rand intre indivizii care asigurau securitatea, acel cordon care pare impunator dar nu e niciodata, formata de politia comunitara. Acesti prieteni au fost foarte placut impresionati, o fata chiar fiind observata de chitarist ca se simte foarte bine. Acesta a chemat-o la el, a dat mana cu ea si i-a dat o pana de chitara. Vorbim despre chitaristul din imagine. O amintire foarte frumoasa nu?

In fine, revenind la concert, se pare ca Uriah Heep s-a descurcat de minune dar si Iris s-a ridicat la nivelul dorit ca deschidere a formatiei straine. Am primit telefon cand Iris canta "Floare de Iris" si chiar daca era o galagie imensa se putea auzi ca suna bine. Paula Selling a cantat si o melodie cu trupa rock romaneasca ce in curand isi va serba 30 de ani de existenta. Aici a fost partea hilara caci solista avea versurile scrise pe palma si nici macar nu s-a chinuit sa ascunda asta. Putin cam stupid, putea sa vina si cu o foaie in mana, ar fi fost mai ok! Oricum, felicitari Timisoara pentru un concert bun!

In acelasi timp la Bacau au fost decernarile nu stiu caror premii si concert dupa. Nu am prins decat Zdob si Zdub care au sunat foarte bine, ca intotdeauna, chiar cu o melodie putin modificata la un moment dat spre un clasic rock 'n' roll insa nu are sens sa discut despre asta. S-au simtit bine si tot a fost ok. Nu stiu cine a castigat premiile dar tre sa spun ca sunt 2 lucruri auzite care sunt ciudate. In primul rand Animal X a luat Best Rock, ceea ce mi se pare pe putin spus ciudat. In al doilea rand a cantat Corina melodia Overdrive in varianta rock, iar ciudat. Toti nepotrivitii fac variante rock si nah, e ciudat si dispretuitor.

Un comentariu:

Adrian spunea...

lol, daca tot faci spam, macar fa-l cum trebuie si pune link-urile bine lol